Solceller på hytta

HVACS tilbyr komplette anlegg med solcelle, batterier, inverter, aggregat og solgenerator. Vi kan også være behjelpelig med installasjon av dine løsninger om dette er ønskelig.

Her får dere en oversikt over våre standard solcellepakker. Med flere solcellepaneler og større lagringskapasitet får du mer ut av hytteopplevelsen. Vi bistår ved utvidelse av solcelleanlegget, ta kontakt med oss. 

Våre solcellepaneler

Med solcelleløsninger i alle segmenter fra budsjett til premium vil en solcelleinvestering fra HVACS gi familien din ren, kortreist strøm og energibesparelser i minimum 25 år. 

Skreddersy ditt solcelleanlegg

Solcelleanlegg fra HVACS er skreddersydd ditt hus og dine behov. Vi setter sammen et tilbud sammen med deg for å optimalisere dine energibesparelser.

Offgrid hytte

HVACS tilbyr solceller, vindgenerator og aggregater som passer til alt fra luksushytter til off-grid hytter langt oppe på fjellet. Vi sørger for en moderne og fin hytteopplevelse. 

Kjøp komplette solcellepakker for hytter

Våre solcellepakker gir deg maksimal utnyttelse av solenergien i hytter uten innlagt strøm fra før. 

Referanseprosjekter

Hemnkjølen

Solcellepaneler fra Panasonic, med optimizere og monitorering fra Solar Edge.

3500 kWh

12 paneler

Hvacs AS

Få støtte fra Enova

Få støtte fra Enova når du begynner å produsere din egen elektrisitet. Formålet med støtten er å gi privatpersoner et insentiv til å gjennomføre tiltak for å bedre energibruken i boligen.