Solceller i landbruket

Vi prosjekterer energistyringsløsninger som sammen med våre kvalitetspaneler gir optimal lønnsomhet tilpasset ditt investeringsperspektiv.

Styring av forbruk og optimalisering av utnyttelse er en naturlig del av våre løsninger. Innovasjon Norge tilbyr støtte med inntil 35% av investeringen for landbruksanlegg.

Våre solcellepaneler

Med solcelleløsninger i alle segmenter fra budsjett til premium vil en solcelleinvestering fra HVACS gi familien din ren, kortreist strøm og energibesparelser i minimum 25 år. 

Skreddersy ditt solcelleanlegg

Solcelleanlegg fra HVACS er skreddersydd ditt hus og dine behov. Vi setter sammen et tilbud sammen med deg for å optimalisere dine energibesparelser.

Solenergi i landbruket

Vi utvikler og prosjekterer løsninger som inngår i din totale energiforsyning, og kan tilby løsninger sammen med anerkjente leverandører. Vi har prosjekter tilpasset ditt investeringsperspektiv.

Referanseprosjekter

Mosvik

Solcellepaneler 335W fra JA Solar, invertere og optimisere fra SolarEdge montert på fjøstak. Energistyring fra SolarEdge.

48 000 kWh

182 paneler

NTE Marked

Inderøy

Solcellepaneler 335W fra JA Solar, invertere og optimisere fra SolarEdge montert på hele nyfjøset.

94 000 kWh

350 paneler

NTE Elektro

Brekstad

Solcellepaneler fra Panasonic, med optimizere og monitorering fra Solar Edge installert på fjøs og bolig.

24 000 kWh

80 paneler

FosenKraft Installasjon AS

Få støtte fra Innovasjon Norge

Få støtte fra Innovasjon Norge når du begynner å produsere din egen elektrisitet. Innovasjon Norge gir tilskudd til investeringer, utredninger og kompetansetiltak.