Kjøp komplette solcellepakker for hytter

Bli selvforsynt med kortreist energi fra solceller

Våre solcellepakker gir deg maksimal utnyttelse av solenergien i hytter uten innlagt strøm fra før. 

Solcellepakker 230V - Off-grid

Komplette pakker for å få 230V strøm på steder man ikke ønsker eller kan bli tilkoblet strømnettet. Disse pakkene kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Solcellepakker 12V - Off-grid

Komplette pakker for å få 12V strøm på steder man ikke ønsker eller kan bli tilkoblet strømnettet. 

Solcellepakke 1

For deg som vil ha 230V og strøm til enkelt forbruk som småelektrisk, tv og lys apparater opp til 800W samtidig. Mulighet for å tilkoble aggregat.

Solcellepakke 2

For deg som vil ha 230V og strøm til enkelt forbruk som småelektrisk, tv og lys apparater opp til 1300W samtidig. Mulighet for å ta ut 12V DC. Velg pakke med AGM- eller Lithium-batteri. Mulighet for å tilkoble aggregat.

Solcellepakke 3

For deg som vil ha 230V og strøm til forbruk som småelektrisk, tv, lys, elektrisk verktøy og støvsuger. Opptil 2400W samtidig. Velg pakke med AGM- eller Lithium-batteri. Mulighet for å tilkoble aggregat.

Solcellepakke 4

For deg som vil ha 230V og 12V til forbruk som småelektrisk, tv, lys, elektrisk verktøy og støvsuger. Opptil 2400W samtidig på 230V. Velg pakke med AGM- eller Lithium-batteri. Mulighet for å tilkoble aggregat.

Solcellepakke 5

For deg som vil ha 230V og strøm til forbruk som småelektrisk, tv, lys, elektrisk verktøy, kjøleskap, vaskemaskin og støvsuger. Opptil 4000W samtidig. Velg pakke med AGM- eller Lithium-batteri. Mulighet for å tilkoble aggregat.

Solcellepakker 12V - Off-grid

Komplette pakker for å få 12V strøm på steder man ikke ønsker eller kan bli tilkoblet strømnettet. 

Pakken er kompatibel med AGM, Bly, GEL og Lithiumbatterier – og kan konfigureres med egne innstillinger via Victron Connect-appen (som lastes ned via vanlige kanaler for apper). Denne pakken egner seg godt der man har buet overflate og vanlige paneler ikke passer inn, og som en bonus sparer man litt vekt.